• Program: Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Str. Dobrogei 1 Bucuresti, Romania

SATEC EM920

Seria EM920 eXpertmeter este utilizată în interconexiunile de utilități electrice, în orice stație electrică unde sunt necesare informații exacte în scopuri de planificare și monitorizarea clienților primari de la intrarea în serviciu pentru a oferi un serviciu mai bun în calitatea puterii.

Instalați acest dispozitiv în stațiile vechi unde sunt furnizate în prezent informații puține sau deloc. Doar înlocuiți contorul existent și furnizați instantaneu informații care lipseau anterior.

Funcțiile de monitorizare și stocare pe termen lung permit stocarea de informații pentru mai multe luni. Timp de înregistrare în uz (TOU), profil de încărcare, Min / Max, rapoarte personalizate etc. – informații esențiale folosite pentru inginerii de planificare și întreținere.

EM920 permite comunicarea prin intermediul MODBUS, DNP3.0 și MV90 în timp ce recuperează evenimente de calitate a energiei, cum ar fi SAG / SWELL și detectări tranzitorii. Cu acest dispozitiv puteți vedea condițiile armonice la nivel local pentru a determina cauza problemelor prin utilizarea fluxului de putere armonică “Direcțională”. Vizualizați oscilografia în timp real și determinați calitatea puterii.

VEZI DETALII ȘI COMANDĂ AICI

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână