• Program: Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Str. Dobrogei 1 Bucuresti, Romania

SATEC EM720

Soluția eXpertmeter all-in-one a fost dezvoltată pentru a se conforma celor mai exigente cerințe ale clienților în domeniul generării și distribuției de energie (centrale electrice, companii electrice, operatori de stații electrice, integratori de sisteme de energie electrică) și segmente de consum energetic (industriale și comerciale).

Statisticile și rapoartele privind calitatea energiei electrice sunt implementate în conformitate cu EN50160. O baterie reîncărcabilă de rezervă, care permite înregistrarea exactă a scurgerilor majore și a întreruperilor, este o caracteristică unică a acestui instrument.

EM720 poate servi drept contor principal pentru a gestiona contracte avansate de furnizare a energiei, care includ angajamentul față de cele mai exigente standarde de calitate a energiei. De asemenea poate fi utilizat pentru a rezolva disputele dintre furnizorii de energie electrică și consumatori în ceea ce privește încălcarea standardelor de calitate a puterii.

Acest dispozitiv oferă cele mai avansate capabilități de comunicare, cum ar fi portul incorporat, comunicația serială (RS-232 / RS-485), Ethernet și USB. Cu modulele sale înlocuibile la cald, EM720 poate fi adaptat nevoilor specifice prin adăugarea de capacități de comunicare suplimentare, capacități I / O sau surse auxiliare de alimentare.

VEZI DETALII ȘI COMANDĂ AICI

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână