• Program: Luni - Vineri 9.00 - 18.00
Str. Dobrogei 1 Bucuresti, Romania

SATEC BFM 136

BFM136 monitorizează până la 12 circuite trifazate sau 36 de circuite monofazate sau orice combinație de circuite monofazate sau trifazate. Această flexibilitate face ca BFM136 să fie perfect pentru facilitățile cu mai mulți locatari, cum ar fi proiectele rezidențiale, clădirile de birouri și mall-urile.

Acest instrument compact este proiectat pentru a se potrivi cu ușurință în plăcile de panouri existente sau poate fi montat în apropiere, reducând astfel necesitatea unor proiecte retrofit costisitoare sau alocarea spațiului suplimentar pentru dispozitiv.

BFM136 monitorizează până la 36 de curenți prin intermediul transformatoarelor curente externe (CT). Fiecare CT măsoară și raportează curentul consumat de fiecare dintre circuitele de ramură ale panoului.

În scopul facturării, pot fi definite circuite unice sau multiple pentru fiecare client. Această flexibilitate permite o realocare simplă a grupurilor de circuite fără modificări ale cablajului și permite modificări ușoare atunci când locatarii se deplasează în interior sau în exterior. Panoul central oferă o economie valoroasă atât a timpului cât și a banilor. Sistemul de alarmă BFM136, definit de utilizator și ușor de configurat, permite utilizatorilor să efectueze acțiuni de întreținere predictivă pentru a evita întreruperile inutile.

VEZI DETALII ȘI COMANDĂ AICI

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână