Contorizare Inteligentă

EnergyPal oferă serviciicomplete de contorizare inteligentă; inclusiv diagnoză și analiză, proiectare, instalare, colectare date, service și reparații, consultanță, precum și soluție integrată hardware și software.

Clienții noștri provin din numeroase industrii, cum ar fi imobiliare și managementul clădirilor, retail și FMCG, parcuri industriale, producție industrială, etc. Expertiza noastră și abilitatea de a elabora soluții unice și personalizate ne permit, de asemenea, să furnizăm servicii suplimentare sectorului IMM, comercial, industrial și public.

Abordarea noastră este de a oferi o soluție integrată care să răspundă cerințelor clienților, oferind în același timp o soluție construită care depășește așteptările de performanță ale beneficiarului.

Scopul nostru este de a livra cele mai bune servicii de proiectare și implementare a sistemelor se smart metering pentru a le permite clienților să se concentreze pe obiectivele de bază ale afacerii lor. Vedeți detalii pe site-ul nostru dedicat soluțiilor de contorizare inteligentă: www.contorizare-inteligenta.ro
Scroll to Top