Despre Noi

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ. REZULTATE CERTE.

SOLUȚII INTEGRATE ȘI CONSULTANȚĂ

Fondatorul brandului EnergyPal, dipl. ing. Lucian Anghel, are experiență în operarea și mentenanța clădirilor însumând  peste 3.000.000 mp în România. Experiența acumulată în decursul a 15 ani de facility management a condus la realizarea conceptului EnergyPal de eficiență energetică, prin care clienții beneficiază de cele mai eficiente soluții de reducere a costurilor de operare a clădirilor.

 

Echipa EnergyPal este constituită din personal cu experiență de peste 8 ani în facility management și asistență tehnică. Personalul este specializat în domeniile: smart metering, HVAC (instalații termice și de climatizare), automatizări, izolații, luminotehnică, mentenanță preventivă și predictivă. Soluțiile și tehnologiile folosite au ca rezultat reducerea costurilor de operare ale beneficiarilor, ceea ce permite finanțarea soluțiilor din economiile realizate.

0
PROIECTE FINALIZATE
0
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0
PROIECTE DE CONSULTANȚĂ
0
CONTOARE INTELIGENTE
0 %
REDUCERE MEDIE DE CONSUM

DE LA CONCEPT LA IMPLEMENTARE

SERVICIILE NOASTRE

Oferim servicii care să conducă la eficientizarea energetică completă a companiei. Serviciile noastre includ auditul energetic, propunerea soluției tehnice, realizarea studiului de fezabilitate, stabilirea soluției de finanțare, partea de execuție, implementare și monitorizare.

CELE MAI IMPORTANTE PROIECTE

CLIENȚII NOȘTRI

Suntem centrați pe dezvoltarea de parteneriate de lungă durată cu clienții noștri. Pentru noi este important să avem o bună comunicare în cadrul proiectelor pe care le derulăm, pentru a genera maximum de valoare în cadrul fiecărui proiect pe care îl derulăm. Valorile noastre sunt: competență, integritate și profesionalism.

Cel mai important lucru pentru noi este să înțelegem afacerea clienților noștri, din punct de vedere al comportamentului energetic, pentru a le propune cele mai potrivite soluții în contextul specific în care operează.

Scroll to Top